Синоптики попередили українців про те, що незабаром почнуться температурні гойдалки.

Так, погода в Україні не радує своєю стабільністю і незважаючи на те, що вже практично кінець березня тепла так і немає. А не так давно синоптики попередили про те, що незабаром почнуться температурні гойдалки.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Тому поки рано планувати якісь далекі поїздки на природу, тому що для цього ще дуже холодно. Також не варто ховати свою теплий одяг, яка напевно ще не один раз стане в нагоді.

Так, в найближчі дні буде чітко помітна різниця між температурою на вулиці вдень і вночі. Вдень температура повітря по всій Україні коливатиметься від + 4 до +6 градусів тепла, у західних та південних областях стовпчики термометрів піднімуться до + 7...+ 8 градусів.

А ось вже вночі настануть холоди і місцями навіть заморозки. Крім того синоптики не виключають появи заморозків. Тому водіям варто бути гранично акуратними, щоб не потрапити в аварію. Адже траси можуть бути покриті легким шаром льоду. В таких умовах машину може сильно занести і вона стане просто некерованою.

Вночі синоптики прогнозують сильні морози. На заході вночі термометри покажуть від -4 до -10, на півдні температура знизиться до -1...-4, а на решті території очікується від -2 до -5 градусів морозу.

Також уважними потрібно бути і пішоходам. Особливо при переході проїжджої частини. Не варто порушувати правил дорожнього руху, щоб це не коштувало в результаті життя людині.

Що стосується Києва, то там найближчим часом опадів не передбачається. Погода в столиці буде сухою і сонячною. Температура повітря вдень коливатиметься від + 4 до + 6, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -3...-5 градусів.

Раніше Hyser писав про те, що Українців попередили про насувається антициклон, весни поки не чекайте.

Також писали, що синоптики на більшій частині України обіцяють мокрий сніг з дощем.

Нагадаємо, що українців попередили про примхи погоди в квітні.