Екс-прем'єра-міністра України Миколу Азарова підозрюють у держзраді через Харківські договори.

Таким чином, є дані про вчинення ним державної зради за попередньою змовою групою осіб шляхом підписання у 2010 році Харківських угод. Відповідну заяву зробили в ДБР, пише "Українська правда".


В ході розслідування вдалося встановити, що зміст, як і умови угоди між Україною і Російською Федерацією щодо питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України були складені з подачі президента РФ Дмитра Медведєва Азарову в Москві о другій годині ночі, 21 квітня 2010, напередодні його підписання.

Правоохоронним органам вдалося відшукати оригінали даних документів, які можуть бути надані в суді як доказ провини Миколи Азарова в держзраді. Адже виходить, що його дії призвели до окупації Криму Російською Федерацією і тим самим завдали серйозної шкоди суверенітету і територіальній цілісності України.


Також варто відзначити, що всі вчинені дії Азаровим здійснювалися за попередньою змовою групою осіб, у тому числі і з колишнім президентом України Віктором Януковичем, який вже кілька років переховується від органу досудового розслідування в іншій державі.

Раніше "Hyser" писав про те, що гучний скандал розгорівся навколо віце-прем'єра України. Вже відомо, при чому тут Кадиров і чого він сміється.

Також наш портал повідомляв, що у "слузі народу" відмовилися навіть обговорювати можливу відставку Кабінету Міністрів України. Відповідь на важливе для суспільства питання дала Роксолана Підласа.

Нагадуємо, що РНБО готує нову порцію санкцій. Є інформація щодо того, хто опинився в зоні ризику.