"Нафтогаз" оголосив ціну на газ для побутових користувачів у квітні

Голова правління "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що ціни на блакитне паливо для населення у квітні збережуться на тому ж рівні, що і в березні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "5 канал".
За словами Андрія Коболєва "Нафтогаз" не підвищуватиме ціни клієнтам, які користувалися послугами в цьому сезоні. Таким чином ціна на блакитне паливо у квітні буде дорівнює лютневому тарифу і складе 6,86 гривні за один кубометр. Глава правління компанії підкреслив, що таким чином опалювальний сезон буде закінчено стабільною ціною.
Для тих українців, які користуються послугами "Нафтогазу" як постачальником "останньої надії", тариф на блакитне паливо у квітні складе 6,99 гривні за кубометр.

Варто нагадати, що за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг з 1 травня 2021 року для українців почнуть діяти річні тарифи на газ. Дане нововведення, на думку уряду, має захистити українців від сезонних стрибків цін на паливо, оскільки постачальники встановлюють єдиний тариф, який діятиме протягом 12 місяців. При цьому існує можливість перейти на місячний тариф.
У "Нафтогазі" вже розробили річний тариф на блакитне паливо, який, на думку компанії, зможе захистити українців від сезонних стрибків цін на паливо і відповідно заощадити. Однак представить тарифний план "Річний" компанія трохи пізніше.

Раніше портал Hyser інформував, що експерт відкрив очі українцям і розповів, якої якості газ вони отримують насправді.

Також того портал Hyser писав про те, що українцям підказали, як зменшити витрату газу при готуванні їжі. Кілька простих порад, які допоможуть зменшити цифри в платіжках.

Крім того портал Hyser інформував, що в уряді придумали нове покарання для українців, які заборгували за комунальні послуги. Тепер боржників можуть залишити без житла.