З'явилася нова інформація щодо дій російських окупантів на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей.

Відомо, що бойовики в таємниці перекинули туди своїх кадрових військових. Це російська сторона спробувала виправдати легендою про нібито планові навчання. Однак дані української розвідки говорять про зворотне, пише "Оглядач".


Так, Головне управління розвідки з'ясувало, що всі ці маневри потрібні Росії для поповнення поріділих лав найманців терористичних "Л/ДНР". Зрозуміло, вони переміщення своїх бійців пояснюють тим, що планується проведення планових заходів оперативної та бойової підготовки з відпрацювання питань пересування військ, у тому числі поблизу з кордоном України.

Однак у це мало віриться українським військовим, які вважають, що насправді це прибуло поповнення для доукомплектування з'єднань і частин 1 і 2 армійських корпусів.


Повідомляється, що за комплектування військовослужбовцями підрозділів і перевірку виконання інженерно-фортифікаційних робіт на передових позиціях окупантів відповідає комплексна комісія ЗС РФ.


Раніше "Hyser" писав про те, що в окупованому Донбасі вперше Російська партія зібралася відкрити своє представництво. Зокрема, почне працювати офіс "Справедливої Росії - за правду".

Також наш портал повідомляв, що на Донбасі обірвалося життя українського захисника. Командування висловило рідним і близьким бійця співчуття.

Нагадуємо, що у штабі російського опозиційного відеоблогера Олексія Навального відмовилися виправляти карту Російської Федерації, на якій Кримський півострів позначений російським.