В Одесі мало не зловили можливого педофіла

Про те, що в п'ятницю, 2 квітня, уважні батьки дивом злякали невідомого чоловіка, який пропонував школярам солодощі невідомого походження, пише в соціальній мережі Facebook паблік "Чорний список Одеса".

Зокрема, сім'я гуляла з дітьми в районі стадіону, розташованого біля місцевої школи №65. Діти грали, залишаючись на очах батьків, поки ті розташувалися на лавочках, з яких був прекрасний огляд.

Бігові доріжки були заповнені спортсменами, але тільки один такий "бігун", абсолютно неспортивної статури, одягнений в чорну куртку, такі ж штани та шапку, привернув увагу тим, що зупинився поблизу від неповнолітніх і запропонував їм шоколад і спільне проведення часу. Розумні діти, природно, відмовилися, і невідомий чоловік продовжив свої фізичні процедури. Однак, діти відразу поскаржилися батькам на незвичайну поведінку громадянина.

Не підозрюючи про те, що його розсекретили, "бігун" продовжував рух у бік обізнаних батьків, але, коли помітив, що дорослі вирушили в його бік, відразу ж змінив напрямок і зник. Батьки, а це був і батько ще однієї дівчинки, якій також пропонували шоколад, не змогли наздогнати передбачуваного педофіла. Однак, виявилося, що свої речі втік невідомий залишив на прилеглій лавочці, а забрати їх не зміг, тому що пильні громадяни перегородили йому шлях. Підозри батьків були не марні: в пакеті виявилася півлітрова пластикова пляшка з невідомою рідиною, ганчір'я і мотузка. Прибулий на місце патруль Національної поліції забрав речові докази.

Фотографії з вмістом пакету опублікував Telegram-канал "Підслухано Одеса".

Повідомлення. Фото: "Підслухано Одеса".
Повідомлення. Фото: "Підслухано Одеса".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Росія стягнула до кордонів України 28 тактичних батальйонних груп.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Дмитро Разумков розповів, коли в Україні оголосять надзвичайний стан.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у районі Луганська, ймовірно, почалися бої між бійцями ЗСУ та російськими окупантами.