Президент України проводив таємну зустріч, що стосується ескалації збройного конфлікту на Донбасі

Про те, що в четвер, 1 квітня 2021 року, Володимир Зеленський увечері зустрічався з генералами ЗСУ, і обговорив загострення ситуації на Донбасі та можливий напад Російської Федерації на територію нашої країни, в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", заявив представник РНБО України Олексій Данилов.

За словами Данилова, крім восьми генералів, на екстреній нараді також були присутні представники розвідки, а обговорення закінчилося тільки до 10 години вечора. Також секретар Ради національної безпеки та оборони України запевняє, що кожна область нашої країни має власну систему протидії можливій агресії ззовні, але уточнити, принцип її дії, на жаль, не може, через те, що це є абсолютно секретною інформацією.

Ситуація на Донбасі. Фото: YouTube, скрін
Ситуація на Донбасі. Фото: YouTube, скрін

Крім цього, Олексій Данилов повідомив, що щодня, близько 6 ранку, Президенту України надають вичерпні відомості щодо всіх подій, що відбуваються на окупованих територіях Луганської та Донецької областей, а щовечора, надходить інформація від розвідувальних служб, що висвітлює все, що відбувається на кордонах з анексованим Кримом, Білоруссю і Російською Федерацією.

Також, секретар РНБО обурився критикою державного оборонного замовлення (ДОЗ). На його думку, ніхто не може знати, що ж насправді вказується в цьому закритому таємному документі. Єдину інформацію, яку він зміг сказати, так це те, що в ДОЗ більше іноземного озброєння, мабуть, стандартів НАТО.

Повна версія програми, з усіма коментарями Олексія Данилова, доступна трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що під Луганськом, ймовірно, почалися бойові дії. Гримлять вибухи і горять житлові будинки.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Російська Федерація перемістила до кордону з Україною 28 батальйонних тактичних груп.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Дмитро Разумков попередив, за яких обставин в Україні можуть запровадити надзвичайний стан.