Папа Римський виступив зі своїм зверненням і закликав звільнити полонених на Донбасі.

Так, Папа Римський Франциск закликав бойовиків на Донбасі звільнити всіх полонених, які знаходяться у них в руках. Також він закликав звільнити і тих полонених, які зараз знаходяться в Нагірному Карабасі. Також понтифік заявив про необхідність зупинити конфлікт у зруйнованій багаторічною війною Сирії, яку він назвав "улюбленою".

Відзначимо, що Папа Римський кожен раз виступає перед усім світом напередодні Великодня. Це важлива традиція, яка дотримується протягом тривалого часу. Його мова носить назву "Urbi et Orbi "(до міста і до світу), як повідомляти прес-служба Ватикану.

Крім того, Папа Римський закликав усі країни докласти максимальних зусиль до швидшого поширення вакцини від коронавірусу. Особливо це стосується бідних країн, які на даний період часу поки не отримують взагалі вакцину або отримують в недостатній кількості. Такого допускати просто не можна, тому що від цього страждають люди.

"Нехай ув'язнені в конфліктах на сході України і в Нагірному Карабасі будуть звільнені, і нехай буде приборкана гонка озброєнь", - сказав понтифік.

Також Папа Римський закликав усіх нарешті зупинити війни по всьому світу.

"Нехай Господь, Який є нашим світом, допоможе нам перемогти світогляд війни", - підкреслив понтифік.

Крім того, він висловив свої слова підтримки жителям Лівану. Франциск упевнений, що уряд цієї країни зможе знайти гідну підтримку і нарешті навести порядок в країні. Але головне, що перестануть гинути люди, що неймовірно важливо.

Раніше Hyser писав про те, що правоохоронці вчасно припинили початок громадянської війни, це міг бути державний переворот.

Також писали, що з усієї РФ до України рухаються танки і БТР, пора готуватися до удару.

Нагадаємо, що Лукашенко пішов на поводу у Путіна і направив військову техніку до кордону з Україною.