У Донецьку на окупованій противником території прогриміли вибухи і спалахнула сильна пожежа

У Донецьку спалахнула сильна пожежа, яка супроводжувалася вибухами. Багато місцевих жителів подумали, що це початок військових дій, проте насправді сталася пожежа на м'ясокомбінаті. Про це інформує telegram-канал Україна в шоці.

Повідомлення. Фото: telegram
Повідомлення. Фото: telegram

У мережі з'явилася інформація про сильну пожежу і вибухи в Калінінському районі тимчасово окупованого Донецька. Інцидент стався в суботу, 10 квітня. Деякі місцеві жителі подумали про початок військових дій. Однак як відмітила місцева "влада", сталося загоряння покрівлі будівлі Донецького м'ясокомбінату.

Telegram-канал " Фашик Донецький "зазначає, що м'ясокомбінату як такого вже давно не існує, а на його місці розташовується військова база невизнаної терористичної організації"ДНР". Місцевих жителів просять не відкривати вікна через густий дим. Місцеві зазначають, що дим більше схожий на горіння нафтопродуктів, а не даху.

Нагадаємо, що Росія переганяє військову техніку до українського кордону. Колишній представник України в Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний вважає, що головною метою Росії на даний момент є загострення конфлікту з Україною. Величезні скупчення військової техніки і солдатів поблизу українського кордону є тому підтвердженням. За його словами в найближчі роки миру не буде, оскільки Росія просто так не залишить Україну. Врятуватися від російської агресії Україна зможе тільки за допомогою цивілізованого світу. Для цього необхідно проявляти активність на міжнародній арені і підтримувати діалог з НАТО, США і ЄС.

Нагадаємо, що Олексій Арестович передрік четверний удар по Україні з боку Російської Федерації.