Леонід Кравчук розповів, до чого варто готуватися Україні у разі нападу з боку РФ.

Останнім часом з боку Російської Федерації помічено активне стягування своєї військової техніки до кордонів України. Такий стан справ не на жарт налякав не тільки української влади, а й глав інших держав. У свою чергу президент України Володимир Зеленський заявив про те, що наша країна готова до вторгнення з боку РФ.

У свою чергу Леонід Кравчук в ефірі каналу "Настоящее время" 13 квітня розповів, що агресивна риторика Росії вийшла на новий рівень. Він позначив, що зараз конфлікт розвивається не на рівні інформаційних батлів, а на політичному. Адже Зеленський за цей час навіть встиг переговорити з президентом США Джой Байденом про ситуацію на Сході України. А це вже вищий політичний рівень переговорів.

У той же час Кравчук вважає, що якщо РФ все таки зважитися напасти на Україну, то це не буде тихо-мирно, як було в Криму. А це буде повномасштабна Третя світова війна. І це потрібно розуміти не тільки Україні та Росії, а й іншим країнам.

Адже зараз багато людей в різних регіонах України готові до того, щоб захищати свою територію. І це не кажучи про ту кількість українських військових, які щодня гинуть на Донбасі.

"Це не буде парад, якщо вони наважаться і прийдуть в стан неосудності і підуть війною проти України, – це початок широкомасштабного конфлікту, який може перерости в Третю світову війну, це не буде легкий рух, як вони відчули це в Криму, це буде бій і війна, захист Україною своєї землі", - підсумував свою думку Леонід Кравчук.

Раніше Hyser писав про те, що у Зеленського заявили про розміщення ракет США в Україні.

Також писали, що у Зеленського попередили про новий маневр РФ.

Нагадаємо, що армія РФ стягне війська до кордонів України до кінця квітня.