Експерти розповіли, якою буде ціна на газ ближчим часом.

Так, опалювальний сезон практично підійшов до кінця і українці задалися питанням, якою буде ціна на газ найближчим часом. Більшість постачальників вирішили зберегти ціни на газ на рівні 6,99 грн / куб, повідомляти ГазПравда.

Найвищу ціну поки пропонує ТОВ" Азовгаз " (8,85 грн/куб). Найдешевший газ пропонують ТОВ " мегават Енерго сервісна компанія "(6,70 грн/куб), ТОВ" єру Трейдинг "і ТОВ" єру людям " (6,75 грн/куб).

Також свої ціни опублікували ТОВ " Нафтогаз постачання "(7,92 грн/куб), ТОВ" Маргаз "(8,25 грн/куб), ТОВ" Кіровоградська ОЕК "(8,27 грн/куб) і ТОВ" Чернівецька ОЕК " (8,30 грн/куб).

Нагадаємо, що згідно з новими правилами тепер кожен абонент сам може вибирати для себе постачальника газу. Це досить просто зробити. Досить тільки підписати договір. Крім того багато експертів радять людям міняти постачальника, якщо їх не влаштовують ціни. Адже так можна буде зберегти низькі ціни на газ на ринку.

Також тепер українці змушені оплачувати транспортування газу. І це не залежатиме від опалювального сезону. Платити за цю послугу потрібно буде цілий рік. Ціна в квитанціях буде виведена окремо графою.

Але на тлі того, що в цьому році ціна на природний газ трималася на досить низькому рівні - це сущі не настільки важливо. Крім того ніхто не відміняв субсидій. Кожен, хто має на неї право, може оформити всі документи і отримувати матеріальну допомогу від держави. Але тепер контролюючі органи будуть більш ретельно перевіряти всіх, хто претендує на субсидію, а також отримує її, тому що почастішали випадки обману.

Раніше Hyser писав про те, що з 1 вересня українським пенсіонерам не видаватимуть гроші, що потрібно знати.

Також писали, що українцям показали, як не потрапити до реєстру боржників за комуналку.

Нагадаємо, що боржників за комуналку сповістили про нові ризики.