Вчора, 18 квітня, на Донбасі знову загинув один український військовий і є поранені.

На Донбасі російські окупаційні війська знову порушили режим тиші. В результаті цього один український військовий загинув. Це Шартава Давид Мурманович, також є поранений.

Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованню "Схід". Зазначається, що ворог здійснив обстріл з гранатометів.

"Збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів позицій українських захисників. Внаслідок ворожого вогню один український захисник отримав поранення не сумісні з життям, ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що тому військовому, який отримав поранення, на місці була надана перша медична допомога. Після він відразу ж був доставлений в медичний заклад для подальшого лікування. Зараз його стан медичні оцінюють як Стабільний. Його життю нічого не загрожує.

За даними штабу ООС, з початку доби зафіксовано 5 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації. Зазначимо, що з початку року ворожі війська не раз порушували режим тиші. В цілому тільки з початку 2021 року на Донбасі загинуло близько 30 українських військових.

Ситуація з кожним разом все більше і більше загострюється. Українські політики роблять все можливе, щоб мирно врегулювати конфлікт. Але Російська Федерація продовжує стягувати до кордонів України свою військову техніку. Світова спільнота не раз зверталася із закликом до Путіна зупинити це. Але поки результатів немає.

Раніше Hyser писав про те, що Харків в оточення, військові з автоматами перевіряють машини і людей, в місто не пускають.

Також писали, що Зеленський зізнався, як Путін відмовився з ним говорити.

Нагадаємо, що Байден придумав Путіну нове прізвисько, відео із застереженням порвало Кремль.