Melovin поцілував чоловіка під час виступу

Відомий український співак, фаворит Андрія Данилка, Костянтин Бочаров, який виступає під псевдонімом Melovin шокував шанувальників, зробивши на сцені камінг-аут. Відповідні кадри опублікували на сторінці zirkovyi_shlyah у соцмережі instagram.

Під час виступу на фестивалі Atlas Weekend в Києві протеже Андрія Данилка поцілував дівчину і хлопця, а потім огорнув себе ЛГБТ прапором. Костянтин Бочаров заявив, що його камінг-аут вирізали з прямого ефіру і досі не завантажили на youtube. Він зазначив, що вирішив показати всім свою сутність і що для нього не важливі колір, стать або віра людини.

Шанувальники творчості музиканта відреагували на його зізнання по-різному. Деякі обурилися, що Melovin зробив камінг-аут на очах у тисячі глядачів, серед яких можливо були й діти. Інші ж підтримали артиста, зазначивши, що він зробив дуже сміливий вчинок і багатьом представникам шоу-бізнесу варто було б наслідувати його приклад, а не приховувати правду.

"Господи!!! Що показують нашим дітям?! Гидота🤮", "Боже.... Ну коли це все перестануть публічно нести в маси.... Та всім п*фіг, по дівчаткам ти чи ні. А потім люди дивуються чому у нас молодь така"цікава", "Ем... не розумію дикої реакції, ви з 18 століття вийшли! Це нормально! Так, це нормально! Читайте книги, розвивайтеся інформаційно! І ви зрозумієте - це НОРМАЛЬНО!", "Таких до фіга в шоу-бізі, а на камінг-аут зважився лише один. Решта сидять, як миша під віником", "Сміливо️️🌈. Ми живемо в демократичній європейській державі", - написали користувачі мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що продюсер Нікітін детально розповів про діагноз Андрія Данилка.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських показала доглянутий газон в рожевому бікіні.

Нагадаємо, що Анна Кошмал показала в якій білизні рятується від спеки.