Останнім часом автолюбителі стали все більше знаходити авто, які давно забуті своїми господарями.

У покинутих гаражах можна знайти дійсно дуже унікальні авто. Вони зберігаються в практично ідеальному стані. За такими раритетами відкривають справжнє полювання багато цінителів старих авто. Так як вкладення в такі машини мінімальні. Не так давно в ще одному покинутому гаражі була знайдена унікальна "Таврія" в кузові пікап.

Її виявив блогер Roma Urraco. Автомобіль із заводським індексом Заз - 110550 зійшов з конвеєра в 2005 році. Його придбали в одному з автосалонів Києва, але не використовували. На жаль, причина цього невідома.

Як правило, у таких авто дуже цікава історія. Адже вони можуть залишатися в гаражі, але при цьому документально змінити жодного господарі.

На одометрі машини зафіксований Пробіг 126 км.весь цей час пікап простояв у сухому опалювальному гаражі, тому зберігся у відмінному стані.

Звичайно, авто вимагає невеликих доопрацювань. Адже навіть простий в гаражі, але такий тривалий за часом, позначається і на зовнішньому вигляді авто і на його функціонуванні. Найчастіше приходять в непридатність гумові та пластмасові деталі. Їх просто потрібно замінити. Добре, що розхідники на такі авто стояти не так дорого. Хоча якщо шукати деякі оригінальні деталі, то вони можуть обійтися новому власнику в копієчку.

На кузові машини немає ні натяку на корозію. Підкапотний простір, а також ключові вузли та агрегати, досі покриті заводським мастилом. Салон також знаходиться у відмінному стані. Єдиний недолік-це пил і бруд, але вони легко переборні.

Раніше Hyser писав про те, що експерти попередили, що ціни на авто можуть злетіти.

Також писали, що українець показав унікальний горбатий Запорожець.

Нагадаємо, що у мережі показали позашляховик ВАЗ, який не вийшов у масове виробництво.