Відомий тревел-блогер Євген Панюта розповів про курорт Скадовськ, розташованому у Херсонський області.

У своєму відео-блозі він показав з висоти пташиного польоту саме місто та пляж, а також розповів розповів про умови, ціни і море.

Панюта нагадав, що Скадовськ є зручним транзитним пунктом, з якого катери відправляються на острів Джарилгач.

Блогер сам зайшов у воду, щоб перевірити в ній наявність медуз. Євген нагадує, що відпочиваючі, наприклад, тієї самої Кирилівки скаржаться на медуз або морських блох. А у Скадовську блогер не їх не помітив.

Панюта каже, що зустрів одного хлопця, який дивиться його випуски і той розповів, що саме у Скадовську від медуз поставили сітку, яка затримує їх. Але блогер самостійно цю сітку не знайшов.

Є і мінуси, на його думку, на цьому курорті - це неприємний запах від гниючої трави камки, яка заполонила узбережжя. Її, звичайно, вивозять. Але трава в цих місцях дуже добре росте через досить високу температуру води.

Курортне місто Скадовськ, фото: скріншот відео

Щодо людей, то їх вистачає і на пляжаї, і у морі. Блогер назвав Скадовськ аналогом Генічеської гірки, що на Азовському морі — на курорті також багато дітей і все через відсутність глибини.

На пляжі можна поласуватись кукурудзою за 25 гривень. Любителям креветок їх пропонують за 35 гривень за стаканчик. Великий бичок коштуватиме 25 гривень, невеликий — 10 гривень.

Якщо ви захочете пообідати, то за комплексний обід у кафе треба буде заплатити 110 гривень. 100 грим шашлику буде коштувати 50 гривень.

Раніше Hyser писав про те, що Крим заливає потужними дощами, люди не знають, де і як рятуватися.

Також Hyser повідомляв, що жителі і туристи у великій небезпеці - в Ялті через повінь 70 крокодилів опинилися на волі.

Нагадаємо, що потоп в Ялті став найсильнішим за останні сто років.