Ольга Бузова болісно сприйняла порівняння з Примадонною

Популярна російська телеведуча і співачка Ольга Бузова впала в істерику через те, що виконавець Віктор Салтиков порівняв її з Аллою Пугачовою. Артист заявив, що вона ніколи не стане великою співачкою як Примадонна. Про це пише інформаційний портал mk.

Віктор Салтиков нещодавно став гостем YouTube-шоу "Антоніми" в ефірі якого заявив, що Алла Пугачова легендарна співачка до якої Ользі Бузовій дуже далеко. За його словами Бузова "ганьба країни" і ніколи не зможе заспівати навіть найпростіші пісні Примадонни. Артист підкреслив, що на його думку людям, у яких немає таланту немає місця на професійній сцені.

Критика Віктора Салтикова дуже швидко дійшла до Ольги Бузової. Артистка, судячи з усього, дуже болісно сприйняла його слова і написала на своїй сторінці в соцмережі гнівний пост.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Бузова заявила, що самостійно домоглася успіху і "виросла" на очах у всієї країни, тому не коректно було називати її "ганьбою" цієї самої країни. Самого ж Віктора Салтикова артистка назвала "забутим героєм", який з'являється в стрічці новин тільки завдяки їй.

Також співачка заявила, що вважає Салтикова "недочоловіком" і додала, що він низько впав, ображаючи жінку заради швидкоплинного нагадування про себе.

Варто відзначити, що це не єдина перепалка в якій брала участь Бузова. Наприклад, нещодавно співачка поскандалила з режисером Микитою Михалковим, який розкритикував її акторський талант. Режисер висловив своє невдоволення участю Бузової у виставі МХАТа "чудовий грузин". За словами чоловіка запрошення Бузової для виступу в театрі було помилкою.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ксенія Собчак потролила Ольгу Бузову, знявши на неї пародію.

Також наш портал інформував, що Ольга Бузова потрапила в скандал через непристойну поведінку на сцені.

Нагадаємо, що Оля Полякова потужно атакувала Валерія і Костянтина Меладзе.