Анастасія Волочкова звернулася до фанатів напідпитку

Відома російська балерина, танцівниця та актриса Анастасія Волочкова вміє привернути увагу шанувальників до своєї персони самими незвичайними способами. На цей раз зірка звернулася до фанатів напідпитку і розповіла про свою улюблену закуску. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Анастасія Волочкова поділилася роликом на якому показала свою улюблену закуску - астраханську ікру. Вона поділилася секретом, як найсмачніше є цей продукт, а також зізналася, що дуже любить раків.

"Ви знаєте, загортаю рол. Ну руки у мене поранені раками астраханськими. Вже не перший раз і це найпрекрасніші рани, які тільки можуть бути, від раків. Найсмачніших, ми дуже багато тут їх їли. Астраханська ікра ви ж розумієте, що це най-най", - говорить балерина на відео.

Навіть якщо не особливо прислухатися дуже помітно, що Волочкова знаходиться в трохи хмільному стані. Це помітили і шанувальники танцівниці. У коментарях багато засудили її за те, що вона пригорнула до склянки з самого ранку. Інші ж виправдали її, зазначивши, що людина на відпочинку і вільний робити все, що захоче.

"Синя вже з ранку", "Колір настрою синій!", "Яке сумне видовище", "людина на відпочинку. Нехай п'є вам те що всім. Це її життя і вона їй розпоряджається", "по голосу і по кривлянням все зрозуміло, день вдався", "готова", "добре, що ще виразно пояснює. День у неї вдався!!!!!😮 ", "Настя, не варто викладати в інтернет такі відео! Я не про ікру...", "Боже як смачно!!! 😋 😋Смачного", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова викликала огиду, сівши на шпагат в грязі.

Також наш портал інформував, що російський співак Микола Басков похвалився яскравим фото з відпочинку.

Нагадаємо, що Ані Лорак похвалилася підтягнутою фігурою і назвала її досконалістю.