На пляжах Одеса сонечка збираються в справжні полчища і заполоняють собою весь берег.

Користувач Facebook Катерина Гончар в групі "Travel Mama" опублікувала відео, на якому можна побачити на власні очі це видовище. За словами жінки комахи були помічені на пляжі "Дельфін".

"В Одесі на пляжі. Атака сонечок", - йдеться в коментарі до відео.

Користувачі під відео пишуть, що ці жучки досить неприємно кусаються і якщо вони оселилися на пляжі, то їдять якусь живність.

Відзначимо, що сонечко є небезпечним шкідником. Вона знищує не тільки шкідливих комах, але і корисних. Жуки не проти поласувати садовими деревами, картоплею і навіть вкусити людину.

Основною їх їжею є попелиця, кліщі, дрібні гусениці, яйця метеликів і лялечки комах.

Нагадаємо, що цього року українці на Азовському морі розвелося велика кількість морських бліх, сколопендр, змій і навіть скорпіонів.

У Запорізькій області на курорті Приморськ мешкає велика кількість прісноводних гадюк.

Ще одні Морські жителі не проти вкусити поруч знаходиться туриста і це морські блохи або бокоплави. Їх укус може викликати не тільки алергічну реакцію, але і анафілактичний шок, якщо людина, наприклад, астматик.

А в столичному озері Редькіно були помічені водяні Скорпіони. Якщо він вкусить на глибині, що перевищує зростання людини, то потерпілий може потонути і все через те, що його отрута надає паралізуючу дію. У людини трапляються судоми і він може потонути. Також не виключено розвиток алергічної реакції.

Раніше Hyser писав про те, що туристам показали несподівані міста України для літніх подорожей, в яких цікавіше, ніж у Туреччині.

Також Hyser повідомляв, що курортників сповістили про загрозу на Чорному морі. Вода покрилася густим сіро-коричневим слизом, який вбиває риб та інших морських мешканців.

Нагадаємо, що на відомому турецькому курорті затонув катер з туристами.