Валерій Меладзе перейшов на українську мову під час виступу в Києві

Популярний російський виконавець Валерій Меладзе приїхав в Україну для виступу на фестивалі Atlas Weekend. Під час концерту артист несподівано для всіх перейшов на українську мову. Про це інформує obozrevatel.

Співак порадував українських шанувальників кращими піснями зі свого репертуару, зокрема такими як "100 кроків назад", "Красиво", "іноземець" та інші. Після виступу Валерій Меладзе перейшов на українську мову і подякував глядачам.

"Щиро дякую! Спасибі величезне! Спасибі від щирого серця", - сказав він.

Меладзе побажав глядачам миру, удачі, здоров'я і світлого майбутнього. Також він висловив сподівання, що зможе зустрітися з українськими шанувальниками ще не один раз.

Варто відзначити, що російський виконавець став одним з хедлайнерів фестивалю в цьому році. Валерій Меладзе виступив 8 липня перед музикантом Wellboy і знаменитою Вєркою Сердючкою, яка закривала четвертий фестивальний день.

До слова, напередодні українська співачка Оля Полякова потужно атакувала Валерія Меладзе через його висловлювання на її адресу. Раніше в інтерв'ю Ксенії Собчак співак заявив, що вважає Полякову не співачкою, а "фріком в купальнику і короні". У відповідь "удар" Полякової не змусив себе довго чекати. Співачка зазначила, що брати Меладзе, виступаючи в Росії та Україні, сидять на "двох стільцях". Вона зазначила, що для них Україна є всього лише майданчиком для заробітку. Також співачка обурилася, що всі 7 років російської агресії щодо України брати Меладзе удають ніби нічого не відбувається.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Костянтин Меладзе випадково Злив у мережу фото сина Валерія.

Також наш портал інформував, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Костянтин Меладзе похвалився своєю музою в розкішному ліфі зі стразами.