Анна Седокова поділилася пікантним знімком з чоловіком

Відома українська виконавиця, актриса і телеведуча Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, вміє підігріти інтерес фанатів до своєї персони та регулярно ділиться досить пікантними кадрами. Цього разу вона показала, як віддалася з чоловіком пристрасті під скелею. Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Анна Седокова любить розбурхувати фантазії шанувальників, тому регулярно влаштовує фотосесії в найпікантніших нарядах і купальниках. Співачка володіє розкішними формами і не соромиться демонструвати їх публіці.

На цей раз знаменитість вирішила поділитися сімейним знімком, але і він вийшов досить-таки пікантним. У кадрі Седокова в латексі закинула ногу на свого напівголого чоловіка баскетболіста і пристрасно поцілувала його. Дійство відбувається під скелею на пляжі.

"Ти моя сім'я, моя любов і моя вірність! Зі святом всіх нас. І нехай любов завжди перемагає обставини!",- підписала знімок артистка.

Шанувальники не змогли обійти стороною настільки яскравий кадр і почали активно коментувати його. Деякі фанати зізналися, що спочатку переплутали Седокову з її колегою по цеху - Бузової.

"Я подумала Це Бузова😂", "я спочатку подумала, що це Бузова", "Янісу не йде цей колір. Як дідусь він. Ань ти подивися сама?", "Ви моя улюблена пара!міцної сім'ї і щастя Вашому дому)", "Які ви красиві😍", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна Седокова потролила Кличка, показавши себе в купальнику-невидимці.

Також наш портал інформував, що російський співак Григорій Лепс показав фанатам, як виглядає без гриму і окулярів.

Нагадаємо, що Анна Седокова показала шанувальникам, як вважає за краще знімати стрес.