Ольга Бузова впала в істерику під час фотосесії

Знаменита російська телеведуча і співачка Ольга Бузова має багатомільйонну армію фанатів, яких регулярно радує відвертими знімками. Артистка володіє яскравою зовнішністю й активно демонструє свої принади публіці. На цей раз Бузова вирішила здивувати всіх і влаштувала фотосесію зі змією, хоча і боїться плазунів. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Судячи з відеоролика, яким поділилася Ольга Бузова, подружиться зі змією їй вдалося не з першого разу. При першій спробі помістити гігантського пітона на шию артистці, вона голосно закричала і втекла. Однак незабаром Бузова зібралася з силами, і вирішила побороти свою фобію.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Пітона розташовують на шиї у співачки, а вона з якимось побоюванням взяла його за голову. Вже через кілька секунд Бузова вирішує йти далі та наближає руку з пітоном до свого обличчя, а фотограф в цей час намагається не упустити жодного моменту. Незабаром змія та артистка звикли один до одного, тому останні кадри вийшли сміливішими.

"Досі не розумію, навіщо я захотіла фото зі змією😂 😂 😂", - підписала знімок Бузова.

Шанувальники захопилися хоробрістю співачки і залишили під публікацією багато захоплених коментарів.

"Супер-професійна артистка☺❤️", "Любов НЕ з першого погляду !😝 ", "Боже, я б не зміг так 😢 Наша сильна і хоробра дівчинка💪 🏻 💪 🏻 💪 🏻", "круто Олечка ти молодчина всього добиваєшся і всі свої страхи долаєш!!!!!! Розумничка", "я б ніколи не зміг би"," найкраща ❤️", "відважна ти дівчинка! ❤ ️ ",- написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ольга Бузова потрапила в скандал через непристойну поведінку на сцені.

Також наш портал інформував, що Бузова впала в істерику через порівняння її з Пугачовою.

Нагадаємо, що Кравченко зі "Сватів" показала, якою була в молодості.