Знаменита російська актриса Лія Ахеджакова 9 липня 2021 року відзначила 83-річчя. Її часто називають "маленькою жінкою" у великому кіно, а деякі зі сказаних нею фраз – пішли в народ і стали крилатими.

За плечима "королеви епізоду" 70 кінофільмів і більше 50 театральних ролей, а образи, які вона втілювала перед глядачами, по праву вважаються ефектними і яскравими.

До того, як до Ліє Ахеджакової прийшла популярність, вона грала в Театрі юного глядача. Кого тільки їй не довелося втілювати на сцені: поросят, дерева, білочок, кізок, хатинки на курячих ніжках…

І тільки через деякий час глядачі побачили її в образі вітряної секретарки Верочки в «Службовому романі» або рішучої бездомної з фільму «Небеса обітовані». Шанувальники знаменитості скористалися соцмережами і привітали іменинницю:

Зараз Лія Ахеджакова живе разом зі своєю подругою – популярною телеведучою і також актрисою Аллою Будницькою. Їх пов'язує 40-річна дружба і після вдалого досвіду спільної оренди дачного будинку, вони вирішили придбати спільне житло.

У підсумку-зірки зупинили свій вибір на будинку в підмосковному селищі Внуково. Вони багато працювали, щоб втілити в життя свою мрію про власний особняк. Більш того, Лія Ахеджакова навіть підробляла в'язанням на замовлення, що швидше заробити на будинок своєї мрії.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" похвалилася оригінальним фото.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков повідомив шанувальникам радісну новину про поповнення в родині.

Нагадуємо, що зірка серіалу" Татусеві дочки " придбала собі місце на кладовищі.