Співачка і екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Седокова поцікавилася у передплатників, чи варто їй коментувати звинувачення Костянтина Меладзе в харассменті від її колег по цеху.

Йдеться про те, що близько місяця тому виконавиця Ані Лорак у програмі «Доля людини» розповіла про те, що іменитий продюсер у свій час зробив їй недвозначну пропозицію. Вона відповіла йому відмовою, і потім на неї обрушився шквал критики і звинувачень в обмані.

Потім Українська суперблондинка Оля Полякова повідала про те, що теж отримувала від Меладзе-старшого подібні пропозиції. У відповідь на цю заяву, вона отримала від брата композитора невтішні висловлювання на свою адресу. Зокрема, Валерій Меладзе назвав артистку " фріком в купальнику і короні».

Судячи з недавнього повідомлення Анни Сєдокової, вона теж вирішила втрутитися в цю ситуацію, і, не виключено, що вона поділиться цікавими подробицями співпраці з Костянтином Меладзе.

До слова, Анна Седокова із завидною регулярністю ділиться з фанатами філософськими роздумами і розповідає про те, як непросто їй дається підкорення творчих і бізнес вершин.

У гучних скандалах вона, як правило, не бере участь і не втручається в суперечки колег. А ось на тему свого особистого життя віщає із задоволенням і часто говорить про те, що до зауважень хейтерів їй немає ніякого діла.

Зірка перебуває у шлюбі з баскетолістом Янісом Тіммою, який молодший вокалістки на 9 років. Вона виховує двох дітей-дочку Аліну і сина Гектора. Її третя дочка Моніка живе з батьком і екс - чоловіком артистки-бізнесменом Максимом Чернявським.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анну Седокову розкритикували за безглуздий зовнішній вигляд і дивний купальник.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак позувала на тлі моря і похвалилася підтягнутими формами.

Нагадуємо, що Анна Семенович влаштувала забіг у весільній сукні і розповіла про плани на майбутнє.