Завтра, 22 вересня, на Україну очікує неповторна погода, повна сонячних променів і без жодної краплі опадів. Приємна новина надає радості нашим серцям, адже це обіцяє бути ідеальним днем ​​для активностей на свіжому повітрі.

Згідно з прогнозом синоптика Наталії Діденко в мережі Facebook, навіть уночі температура підтримуватиметься на рівні +10...+15 градусів, що обіцяє комфортний сон та приємне пробудження. А вдень термометри покажуть +23...+27 градусів, перетворюючи цей день на справжню насолоду для всіх, хто любить тепло і сонце.

Важливо врахувати, що південно-східний вітер може часом досягати найсильніших поривів, тому не завадить бути обережними та підготовленими до його дії.

Тепло буде і в Києві, де весь день буде сонячно, без натяку на дощ. Температура повітря підніметься до +25...+27 градусів, даруючи нам можливість насолодитися навколишньою природою повною мірою. Південно-східний вітер буде помірним, часом сильним.

Наталя Діденко наголосила, що хоча після суботи почне наступати осінь, поки що попереду намічаються сонячні та теплі дні. Осіннє рівнодення подарує нам повільний перехід від літа до осені, щоб ми могли повноцінно насолодитися приємним теплом та яскравим сонячним промінням.

Дістаньте сонячні окуляри та готуйтеся до яскравого та унікального дня!

Читайте також:

Прямо в черево: з'явилося фото російського бойового корабля на подушці після удару морського дрона

Хто замінить Кадирова після його похорону: Кремль уже знайшов заміну. Названо три прізвища

Незабаром його літак впаде: Путін знайшов заміну Пригожину. Скільки ще проживе "новенький"