Ніхто не заперечуватиме, що найбільше зі світових лідерів прославився "близькістю" до народу Джордж Буш. Проте, часті пориви Володимира Путіна цілувати російських дітей перевершили незвичайні витівки його колеги. Як виявилось, така поведінка Путіна не просто так.

І справді, російського диктатора-президента Володимира Путіна ось уже багато років критикують за некоректну та небезпечну поведінку з дітьми. А саме – недоречні поцілунки малюків у різні частини тіла. Ще б пак, у Мережі "гуляють" десятки фото, на яких російський президент Володимир Путін цілує дівчаток і хлопчиків у губи, живіт, голову, руки та інші місця на тілі.

Найбільше дітей Володимир Путін перецілував у 2019, 2018 та 2011 — у ці роки російський диктатор цілував по три дитини. У 2008 році він виявив любов до двох дітей, так само як і в 2013 і в 2014 році. По одній дитині поцілував у 2017, 2015, 2010, 2004, 2003 та 2001 роках.

Найгучніший епізод стався 2006 року в Москві. Після урочистої зустрічі з випускниками військових академій та училищ Путін вирішив поспілкуватися з народом. Він зупинився перед натовпом людей і сів навпочіпки перед хлопчиком 4-5 років. А далі сталося несподіване: раптом він задер дитині майку і міцно поцілував її в живіт.

В інтернеті навіть набрав популярності хештег #педопутін, під яким користувачі Twitter публікують фото та свої спостереження. У мережі множаться теорії та пояснення такій поведінці Путіна, і всі вони, очікувано, не надто втішні.

До речі, психологи не звинувачують Путіна у педофілії через поцілунки з дітьми. Більшість із них стверджує, що така поведінка глави держави як публічної персони пов'язана швидше з піар-ходом.

"Усі ми пам'ятаємо стрічки "Ленін та діти", "Сталін і діти". Тобто я ось такий добрий, подивіться — я з дітьми, діти мене не бояться. Але якщо врахувати деяку патологічну організацію особистості Путіна, ми можемо лише припускати, який механізм у нього входить у такі моменти", - кажуть вони в один голос.

А ось журналісти закликали звернутися в цьому питанні до історії, адже диктатори постійно наслідують один одного. Зокрема, нездоровою любов'ю до чужих дітей уславився нині покійний лідер КНДР Кім Ір Сен.

За свідченнями його особистого лікаря, диктатор був одержимий ідеєю прожити якнайдовше. Однією із улюблених "процедур" північнокорейського диктатора була комунікація з дітьми. Дослідники порадили лідерові проводити з ними якнайбільше часу, мовляв, радість і безтурботність маленьких дітей заряджатиме тирана позитивом і даруватиме відчуття щастя.

Відомо, що Кім Ір Сен спостерігав за малюками, сміявся з їхньої наївності, веселився і піднімав собі настрій. До 100 років він, щоправда, не дожив – диктатор помер на 83-му році життя.

Згідно з теорією журналістів, Путін міг скористатися порадами центру Кім Ір Сена і також максимізувати свою комунікацію з дітьми, розпускаючи руки.

Читайте також:

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке сховалося 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку