Повідомляється, що 28 вересня у Львові семеро стажистів "Львівської майстерні шоколаду" були госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією.

Про це повідомляє «apostrophe»

Цей інцидент стався у закладі, розташованому на вулиці Сербській у центрі міста. Хоча точна причина масового отруєння ще з'ясовується, пацієнти перебувають у стані середньої тяжкості та одержують відповідну медичну допомогу.

"Наразі загрози для їхнього життя немає. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів у повному обсязі, згідно з протоколом", - розповіли в медустанові

Влада розглядає можливість того, що до отруєння могли призвести неякісні продукти харчування або приготування їжі з порушеннями норм гігієни та безпеки. Передбачається, що на стажистів могло вплинути харчування, яке постачала місцева кейтерингова компанія, що належить Людмилі Балицькій. Проводяться подальші розслідування для встановлення джерела інфекції та запобігання її розповсюдженню.

Інцидент у Львові зі госпіталізацією стажистів "Львівської майстерні шоколаду" є нагадуванням про критичну важливість заходів безпеки та контролю якості харчових продуктів у харчовій промисловості. Спалах гострої кишкової інфекції викликає занепокоєння з приводу гігієнічних стандартів та постачання продуктів харчування. Розслідування продовжується для встановлення точної причини отруєння з упором на якість та приготування їжі. Подібні інциденти наголошують на необхідності суворого дотримання протоколів безпеки харчових продуктів для запобігання масовим отруєнням та забезпечення здоров'я населення.

Читайте також:

Перевірено нашими бабусями: цей простий засіб допоможе назавжди забути про плісняву у ванній.

Ви не встигнете його приготувати, як його вже з'їдять: рецепт м'ясного рулету з лавашу та сиру

Це дуже потужний сигнал: глава НАТО пообіцяв допомогти Україні із системами ППО напередодні зими