Президент Росії Володимир Путін нещодавно провів зустріч із колишнім командиром приватної військової компанії "Вагнер" Андрієм Трошевим. На зустрічі було доручено сформувати нові підрозділи для ведення бойових дій щодо України.

За інформацією опозиціонера і блогера Марка Фейгіна, такий крок було зроблено з метою усунення найманців, що залишилися, приватної військової компанії "Вагнера". Докладніше про це повідомляє ТСН.

Слова Фейгіна вказують на те, що ці найманці є ненадійними та можуть стати загрозою для Москви.

Фейгін зазначає, що приблизно 30 тисяч найманців "Вагнера" ​​перебувають у різних містах, і їхні зв'язки та плани залишаються невідомими. Для вирішення цієї проблеми пропонується надіслати їх на фронт. На його думку, за кілька місяців чи півроку ці найманці вийдуть з активних військових дій і будуть усунені.

Трошев, за словами Фейгіна, є надійною людиною, яка виконуватиме доручені йому завдання. Він не має політичних амбіцій, на відміну від покійного Євгена Пригожина.

Опозиціонер також висловлює думку, що після того, як Трошев перестане бути потрібним Кремлю, його, можливо, тихо приберуть, подібно до Пригожина.

Загалом Фейгін вважає, що Кремлю ставиться завдання повністю вичистити ситуацію. Опозиціонер упевнений, що нового відродження Приватної військової компанії "Вагнер" не буде, оскільки це нікому не потрібно.

Читайте також:

Путін точно почне заїкатися: після удару по штабу Чорноморського флоту щось прилетіло до будівлі ФСБ

Зеленський прокоментував слова Путіна про переговори з Україною. Що відомо

Путін уже нічого не вирішує: експерт розповів, хто насправді керує Росією