Розрахувати майбутню пенсію тепер кожному українцю легко стало завдяки онлайн-калькулятору Пенсійного фонду. За допомогою цього інструменту ви можете визначити розмір потенційної пенсії без необхідності ручного введення досвіду роботи або відомостей про працевлаштування.

Про це пише «napensii»

Ось як отримати доступ до пенсійного калькулятора та використовувати його:

Авторизуйтесь на сайті Пенсійного фонду, використовуючи кваліфікаційний електронний підпис (КЕП), «Дія.Підпис» або BankID.

Зайдіть у розділ «Портал персональних послуг» та оберіть «Пенсійний калькулятор». Система автоматично отримає та опрацює необхідні дані для розрахунку вашої пенсії.

Цей зручний цифровий сервіс забезпечує зручний та ефективний спосіб планування виходу на пенсію. Більше того, він пропонує додаткові можливості, такі як можливість в один клік сплатити додаткові страхові внески або внесок на благодійну пенсію своїм родичам. Скориставшись цими послугами, ви зможете найкраще забезпечити своє фінансове майбутнє та скористатися можливостями інвестувати у свою пенсію. Прихильність Пенсійного фонду до розширення та вдосконалення цих послуг відображає його прагнення забезпечити благополуччя українців в останні роки їхнього життя.

«У пенсійному кабінеті можна не лише розрахувати пенсію, а й в один клік доплатити страхові внески, якщо ви хочете, щоб ваша пенсія була більшою. Або допомогти вашим рідним отримувати велику пенсію вже зараз, сплативши внески для меценатської пенсії. Це послуги, які вже успішно працюють. І ми їх розширюватимемо, щоб збільшити можливості інвестувати у своє майбутнє», — зазначила міністр соціальної політики Оксана Жолнович.

Читайте також:

Починається сезон "перевзуття": як правильно зберігати шини, щоб не викинути їх у наступному сезоні

Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі

Не пропустіть цей важливий термін: до 5 жовтня потрібно встигнути передати свідчення лічильників