Ті, хто колись читав науково-фантастичний роман Герберта Уеллса "Острів доктора Моро" ніколи б не подумали, що через 120 років щось схоже відбуватиметься в реальному житті. І справді, захоплююча історія талановитого вченого, який проводить на загубленому острові лякаючі біологічні експерименти на перший погляд чиста фантастика. Однак, як виявилось, люди, які хочуть бути тваринами, реально існують.

Так, японець на ім'я Токо витратив два мільйони ієн ($15 тис) на неймовірно реалістичний костюм собаки породи коллі.

Відомо, що собаче вбрання Токо замовило у фахівця з виготовлення костюмів для кіно та ТБ. Вибір породи японець пояснив тим, що йому подобалося доглядати коллі, будучи людиною.

Про це повідомляє Mail Online.

"З самого дитинства я хотів бути твариною. Я думав про це відколи себе пам'ятаю", - зізнається Токо.

Більше того, японець не втрачає надії та шукає інших теріанців – людей, які вважають себе нелюдським виглядом – щоб потоваришувати. Хоча він каже, що "поки не бачить прогресу".

А от від друзів та колег своє захоплення чоловік приховує, щоб ті не вважали його дивним.

"Я не хочу, щоб про мої захоплення знали, особливо людям, з якими я працюю. Вони вважають дивним, що я хочу бути собакою. З тієї ж причини, через яку я не можу показати своє справжнє обличчя", - пояснив він.

При цьому чоловік відверто розповідає про свій шлях перетворення на собаку на YouTube. Токо регулярно публікує новини про своє собаче життя: він навіть купив повнорозмірну собачу клітину для сну.

Його найпопулярніше відео переглянули понад сім мільйонів разів. На ньому показано, як людина-собака ходить парком і його гладять незнайомці.

Читайте також:

Це виручить у будь-якій ситуації: що обов'язково має бути у багажнику вашого автомобіля

Навряд чи переживе цей рік: астролог розповів, що чекає на Путіна та Росію

Ви навіть про це не здогадувалися: при лікуванні яких хвороб допомагає звичайний гарбуз