Росію та її громадян, після вторгнення в Україну, став переслідувати злий рок. І тепер черга дійшла масового "повстання" техніки проти рашистських загарбників.

Згідно з інформацією, опублікованою в The Moscow Times, у росіян виникли проблеми з популярними китайськими смартфонами.

Власники пристроїв Xiaomi повідомляють про збої в роботі: деякі програми, такі як Xiaomi Community, Mi Store і GetApps, перестали відкриватися, синхронізація з Xiaomi Cloud не працює, а звіти про помилки не надсилаються.

Також користувачі Mi Home зіткнулися з проблемою авторизації в екосистемі та підключення до пристроїв через мережу. Через збій стало неможливим віддалено керувати камерами відеоспостереження, роботами-пилососами та навіть чайниками.

Найбільша кількість скарг надійшла з Москви та Санкт-Петербурга, а аналогічні проблеми також було зафіксовано у Білорусі. У компанії Xiaomi підтвердили наявність збою на серверах. Зазначається, що лише протягом шести місяців поточного року компанія поставила у Росії 3,5 мільйона пристроїв.

Даний випадок порушує питання якості та стабільності роботи китайських смартфонів на російському ринку, оскільки Xiaomi є одним із найпопулярніших брендів у цій сфері. Власники пристроїв очікують на оперативне вирішення проблеми з боку компанії, щоб знову насолоджуватися повною функціональністю своїх смартфонів.

Читайте також:

Готуємося до подорожчання важливого продукту: без нього не обходиться жодна господиня

Вистачить лише на хліб та консерви: кому уріжуть пенсії одразу на 20%. Роз'яснення

Будьте готові до великих проблем: в Україні почали відключати газ у багатоповерхівках. Що потрібно знати