Нещодавній напад на Херсонську область, зокрема обстріл лікарні в Бериславі, є трагічною і тривожною подією. Голова Херсонської облдержадміністрації Олександр Прокудін повідомив, що противник завдав п'яти авіаударів на околицях Берислава.

Про це пише «apostrophe»

Внаслідок цих нападів лікарні було завдано значної шкоди: четвертий поверх був повністю зруйнований, а ще один поверх частково пошкоджений.

Результати бомбардування окупантів
Результати бомбардування окупантів

Внаслідок нападу також постраждали двоє медичних працівників. Водій швидкої допомоги отримав перелом ноги та травму голови, а фельдшер отримав струс мозку.

Це вкотре показує звірства окупантів та тирана Путіна. Українські партнери повинні бачити це і не забувати, щоб допомогти запобігти подальшим людським стражданням і руйнаціям в Україні.

Результати бомбардування окупантів
Результати бомбардування окупантів

Обстріл лікарні в Бериславі Херсонської області є тривожною ескалацією насильства в і без того неспокійному регіоні. Такі напади не лише ставлять під загрозу життя медичних працівників, а й ставлять під загрозу життю безневинних цивільних осіб, які покладаються на ці установи для отримання життєво важливих медичних послуг.

Читайте також:

Коли немає часу, але дуже хочеться: рецепт лінивих голубців із геркулесом

Скільки можна не заводити машину, щоб акумулятор не сів на повний нуль

Можна отримати понад три тисячі на кожного члена сім'ї: кому з українців почали видавати таку допомогу