Президент країни-терористки Росії Володимир Путін заявив, що в тілах засновника приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина та інших пасажирів літака, що розбився у Тверській області, було виявлено уламки гранати. Путін також заявив, що жодного зовнішнього впливу на літак не було. Повідомляється, що цю інформацію передав голова слідчого комітету за результатами перевірки.

Про це пише «pravda»

Варто зазначити, що ця заява пов'язана з інцидентом, коли у Тверській області розбився літак, у якому був Євген Пригожин та інші пасажири. Повідомляється, що в результаті краху загинули всі 10 людей, які перебували на борту. Розслідування катастрофи продовжується, і Путін зазначив, що експертиза на наявність алкоголю чи наркотиків у крові жертв не проводилася, але запропонував її провести.

Виявлення нібито фрагментів гранат у тілах жертв авіакатастрофи, як каже Путін, зокрема засновника групи Вагнера Євгена Пригожина, є предметом у розслідуванні, що нібито триває. Наявність таких фрагментів могла б викликати питання про обставини аварії і про те, чи було якесь порушення. Однак усі чудово розуміють, хто такий Путін і те, що він ніколи в житті не скаже правди.

Читайте також:

У вас очі на лоба полізуть: українцям розповіли про нові ціни на бензин. Краще готувати бочки

Будьте дуже обережні: через що раптово може вибухнути автомобільний акумулятор

Був поминальний обід: Путін наказав ударити по їдальні, де було 60 українців. Майже ніхто не вижив