У жовтні деякі знаки зодіаку можуть зіткнутися з низкою проблем, які призведуть до розчаруючих новин, імпульсних рішень і навіть звинувачень. Цей астрологічний прогноз ґрунтується на гороскопі Таро на жовтень 2023 року.

Про це пише «telegraf»

Лев.

Вісімка Пентаклей у перевернутому положенні припускає, що Леви можуть зіткнутися з розчаруванням у тих сферах, куди вони вклали значні зусилля. Незважаючи на те, що деякі результати можуть бути, в основі лежить відчуття, що щось не таке. Можливо, зараз час переоцінити, чи варті витрачені зусилля того.

Діва.

Діви витягають перевернуту карту Колісниці, яка вказує на місяць підвищених емоцій. У жовтні ви можете бути схильні до імпульсивних і необдуманих дій, які згодом можуть призвести до жалю.

Терези.

Для Терезів перевернутий Туз Меч передбачає проблеми як у роботі, так і зі здоров'ям. Несправедливі звинувачення та потенційний кінець довгострокових відносин можуть опинитися на горизонті. Настав час підготуватися до труднощів та зустріти їх стійко.

Важливо пам'ятати, що гороскопи та читання Таро не є науково доведеними методами передбачення майбутніх подій. Їх слід сприймати з недовірою та використовувати для розваги, а не для прийняття важливих життєвих рішень. Особистий досвід та результати формуються різними факторами, включаючи індивідуальний вибір та обставини.

Читайте також:

Це навіть не зрівняється з пловом: рецепт рису з гарбузом, морквою та цибулею на сковороді

Зеленський розповів про паузу у війні з Росією: ось що станеться

Ви здивуєтеся своєму стану: для чого щодня потрібно ходити навшпиньки хоча б пару хвилин