Цікавий поворот прийняла ситуація довкола підготовки до дня народження президента Росії Володимира Путіна. Відповідно до затвердженого плану, значну роль у прийомі привітань та подарунків гратиме двійник президента.

Про це повідомляється в Tetagram-каналі «Генерал СЗР»

Для тих, хто в курсі, справжній президент пообіцяв особистий чи відеоконтакт. На суботу, 7 жовтня, заплановано невелике свято, організоване партнеркою президента Аліною Кабаєвою для сім'ї та небагатьох обраних близьких. Ціль полягає в тому, щоб створити святкову атмосферу, в якій Путін зможе ненадовго забути про свої проблеми зі здоров'ям.

Тим часом, двійник прийматиме вітання та подарунки від тих, хто не знає про ситуацію, але хоче побажати "президенту" добра. Дублер пообіцяли залишити більшу частину подарунків собі, і він щиро радий, що не отримав "мотлоху" від імені Путіна. Офіційно президенту Путіну має виповнитись 71 рік, хоча насправді йому 73 роки, і ця тема залишається табу навіть серед родини та близьких друзів.

"Путіну "фуфло" в основному не дарують", - наголошується в публікації.

Напередодні дня народження президента у найближчому оточенні Путіна розгорнулися активні дискусії про те, як зберегти владу без нього. Розбіжності президента Путіна із секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим викликали стурбованість. Деякі з наближених Путіна вважають, що Патрушев позиціонує себе як ключовий гравець, який готовий пред'явити претензії на владу в країні ще до відходу президента. Деякі вже виявили лояльність та підтримку Патрушеву.

Скрін публікації "Генерал СЗР" у Telegram
Скрін публікації "Генерал СЗР" у Telegram

Очікується, що закулісна боротьба за владу серед президента, котрий зіштовхнувся з проблемами зі здоров'ям, буде в центрі уваги цієї осені і, можливо, взимку.

Читайте також:

На ньому їздив лише президент США Ніксон та особисто Брежнєв: як виглядає рідкісний "Ягуар" із Тернополя

Ви навіть не здогадувалися: які яблука найкорисніші – зелені, жовті чи червоні

У жодному разі не перемішуйте: секрет справжніх повітряних оладок, схожих на зефір