Час стрижки залежно від місячних фаз та небесних подій був давньою традицією, оскільки вважалося, що вплив Місяця може вплинути на зростання волосся та енергію. Практика часто рекомендує стригтися під час місяця, що зростає, щоб сприяти більш швидкому і сильному зростанню волосся, а спадна місяць підходить тим, хто хоче уповільнити зростання волосся або видалити негативну енергію.

Про це повідомляє «telegraf»

У цьому місячному календарі слід уникати стрижок у певні дні. До них відносяться 9-й, 15-й, 23-й та 29-й дні, що збігаються із сонячними та місячними затемненнями. Несприятливими для стрижки волосся також вважаються 1-й і 30-й дні, що відповідають молоді й повні. Дні, що випадають на 8, 14 та 22 числа, є першою та останньою чвертю Місяця, і їх також не рекомендується стригти.

Традиція також наказує не стригти своє волосся або волосся чоловіків, оскільки вважається, що волосся несуть енергію. Також рекомендується уникати стрижки по неділях та у святкові дні, оскільки це може бути сприйнято як неповага до Бога або шанованого святого. Не рекомендується стригти волосся напередодні дня народження або безпосередньо перед ним, оскільки це може розірвати ваш зв'язок з ангелом-охоронцем або захисником.

Однак ви можете покращити свою зовнішність і змінити свою долю на позитивний бік, дотримуючись певних рекомендацій. Щоб прискорити зростання волосся, виберіть сприятливі дні місячного календаря, наприклад, 5, 6, 7, 10, 11 або 12 числа. Також важливий час стрижки, що відповідає сонячному календарю та знаку зодіаку. Наприклад, Овну слід вибрати ранкову стрижку, а Ракам – вечірню. Не забудьте вибрати перукаря з гарною репутацією та підібрати зачіску, яка буде відповідати вашій формі обличчя, типу статури та індивідуальності.

Таким чином, ця практика стрижки волосся під впливом Місяця є унікальним поєднанням традиційної мудрості та особистого вибору, дозволяючи людям використовувати місячну енергію та сприяти особистому благополуччю.

Читайте також:

"Йому це вже не доступно": друг Брюса Вілліса розповів про його стан і про те, як він перестав читати та говорити

Тепло прийшло не довго: синоптик розповіла, коли повернуться справжні холоди

Називають себе військовими: українців попередили про шахраїв. Що потрібно знати