Якщо вірити статистиці, то на ПриватБанк зараз припадає більше половини активних банківських карток в Україні – 26,6 млн. Крім того, ПриватБанк є лідером за кількістю банкоматів та комплексів самообслуговування – 17,1 тисяч із 28,6 тисяч по всій Україні. Не дивно, що фінансова установа день за днем ​​намагається вдосконалюватись на користь клієнтів.

Так, наприкінці червня 2023 року стало відомо, що в Приват24 було додано нову функцію. З того часу клієнти отримали можливість замовити нову пластикову картку з доставкою по Україні до відділення та поштомати "Нової пошти".

І ось чергове нововведення від ПриватБанку – отримати платіжну картку ПриватБанку посилкою через Нову Пошту можуть навіть українці, які стали біженцями в Європі.

Отримати картку ПриватБанку можна у відділеннях або через кур'єра Nova Post за будь-якою адресою у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії. При цьому до кінця січня 2024 року доставка карток буде безкоштовною.

"Клієнти ПриватБанку тепер можуть перевипустити діючу платіжну картку або відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати "фізичну" картку через Нову пошту у шести країнах Європи, де зараз найбільше українців", - повідомили у прес-службі установи .

Там також зазначили: замовлення карток з доставкою за кордон вже доступне у сервісі "Приват24".

При цьому нагадується, що з початку повномасштабної війни ПриватБанк продовжив термін дії всіх платіжних карток. Це дозволяє вільно користуватися ними для:

  • оплати товарів та послуг;
  • зняття готівки.

"При необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет-магазинах цифрову картку можна оформити миттєво в "Приват24" та отримати платіжну картку з доставкою по всій Україні та за кордон", – розповіли у прес-службі ПриватБанку.

Читайте також:

ПриватБанк порадував новою функцією: що тепер можна дізнатися про майно

ПриватБанк порадував фінансовою допомогою для пенсіонерів: хто отримає

ПриватБанк може заблокувати гроші на картці ще з однієї причини. Кого торкнеться

Це вже серйозні суми: у ПриватБанку розповіли, коли зніматимуть 50% суми при поповненні картки