Чай – це дуже популярний напій завдяки своєму приємному смаку та корисним властивостям, проте він має неприємну властивість фарбувати посуд.

Докладніше про те, які три простих засоби швидко видаляють чайний наліт із чашки, читайте у нашому матеріалі.

Звичайний миючий гель зазвичай не справляється з видаленням слідів чаю, тому варто звернути увагу на інші засоби для чищення, які допоможуть вирішити цю проблему м'яко і безпечно.

Одним із найбільш ефективних засобів для видалення відкладень від чаю на посуді є сода. Нанесіть соду на вологу ганчірку чи губку й обережно протріть посуд. Потім ретельно промийте чашку.

Гірчичний порошок має аналогічні властивості та переваги, як і сода. Використовуйте його так само. Перевага використання цих методів полягає у їх повній безпеці для здоров'я.

Також можна використовувати звичайну сіль, що не всі знають. Розчиніть сіль у воді та використовуйте отриманий засіб для обробки плям чаю на посуді. Не забудьте ретельно промити посуд після обробки, щоб уникнути пошкоджень.

Ще одним простим засобом є лимонна кислота. Додайте ложку лимонної кислоти в чашку і залийте окропом до країв. Після остигання рідини злийте її та протріть посуд.

Всі ці м'які та безпечні засоби допоможуть ефективно видалити сліди чаю з посуду, і зроблять ваші чашки новими, начебто з посуду.

Читайте також:

Ви відмовитеся від магазинних засобів: як за допомогою гірчиці та соди зробити миюче, яке впорається з будь-яким посудом

Перевірені способи: як позбутися харчової молі на кухні та в квартирі

Перевірте кухню і викиньте це: який посуд непомітно гробить ваше здоров'я

Ніколи цього не робіть: чому в гостях не можна мити посуд. Що кажуть прикмети