Читачка карт Таро нещодавно провела ворожіння по картах Таро і зосередила увагу на числі 10. Згідно з її інтерпретацією, можливі два сценарії: конфлікт, що триває, може закінчитися через десять місяців або через десять років.

Яна, езотерик, припускає, що є шанс завершити війну до 2026 року, але зараз вона не передбачає швидкої перемоги.

Про це пише «today»

На думку Яни, світ перебуває на порозі значного глобального зсуву. Вона зазначає, що кілька країн зацікавлені в конфлікті, що триває.

У період із 2035 по 2037 рік очікується період перетворень. Варто зазначити, що післявоєнний період може стати ще серйознішим випробуванням, ніж сама війна.

"Можу сказати, що є низка країн, зацікавлених у цій війні. З 2035 по 2037 роки ми можемо проходити трансформаційний період. І не варто забувати про те, що післявічний час буде важчим, ніж військовий", - пояснила провидиця.

Читачка Таро Яна Пасінкова передбачає, що контрнаступ українських військових, хоч і призведе до значних втрат, зрештою наблизить Україну до розгрому російських окупаційних сил.

Яна також припускає, що окупований наразі Крим, зрештою, буде звільнений від цих окупантів, хоча вона не впевнена, чи повернеться він до складу України.

Вона передбачає інтенсивні військові операції у регіоні, порівняно з якими нинішні конфлікти здаються незначними.

"Півострів таки звільниться від цієї нечисті, але в Криму буде новий господар, і не факт, що це Україна. Головне ще попереду", - наголосила Яна.

Прогноз Пасінкової включає звільнення багатьох окупованих територій до лютого 2024 року. Вона оптимістично налаштована щодо Маріуполя, території, посиленої Російською Федерацією, стверджуючи, що окупанти не зможуть зберегти контроль.

Вона також прогнозує, що Донецька та Луганська області, окуповані з 2014 року, згодом повернуться до складу України. Луганська область зазнає трансформації української влади протягом наступних 1,5-2 років, тоді як Донецька область може залишатися відокремленою протягом більш тривалого періоду, можливо, ще до трьох років.

Читайте також:

Такої краси ви ще не куштували: рецепт "ледачих" голубців з гарбузом та курячим філе

Про це багато хто не знав: скільки можна випити чаю на день і яка смертельна доза цього напою

Чи можна їздити на літній гумі восени і коли краще переходити на зимові покришки