Президент Російської Федерації Володимир Путін, як відомо, є людиною забобонною. Він вірить у нумерологію та використовує її для своїх політичних цілей, і події в Україні безпосередньо з цією особливістю кремлівського диктатора пов'язані.

Нумеролог Оксана Шевченко розповіла, як саме Путін використовує магію цифр, інформує Апостроф.

Нумеролог зауважила, що будь-яка дата має свою енергетику. Однак ця енергетика короткочасна та змінюється залежно від подій.

Путін, за словами Шевченка, використовує дати з певними числами, які, на його думку, дадуть йому удачу. Наприклад, дата початку вторгнення Росії в Україну – 24 лютого 2022 року – збігається з числом 16. Це число, за словами нумеролога, має руйнівну силу.

"Кожна дата має свою енергетику. Це правда. Але ця енергетика короткочасна. Назавтра вона змінюється. Можна скористатися однією добою для якогось поштовху, але для довгострокового розвитку це утопічно. .. Що робить п*ня? Тупо використовує короткочасну енергію однієї дати. Це призводить до апокаліпсичного ефекту. Але без гарантійного досягнення ”, - попередила Шевченко.

При цьому нумеролог зазначила, що дії Путіна "страшні", але "тупі".

"Вирівнюємо кожне число до дев'ятирічної системи (24=6, 2022=6), тобто головне, щоб відбулася "дзеркалка". Місяць - робоче додаткове число, яке використовується як математичне поєднання. До двох дзеркальних чисел по черзі додається робоче число. "Є до першої шістки додаємо двійку (число місяця) і до другої шістки додаємо ту ж двійку. Отримуємо дві вісімки. При сумі вони дають 16 ", - пояснила Шевченко цей розклад.

Шевченко також звернула увагу на дату ракетного удару по Ізраїлю з боку ХАМАС у жовтні 2023 року. Ця дата також збігається із числом 16.

На думку Шевченка, подібні дії Путіна обернуться проти нього. "Використана зі злом енергія дня так чи інакше повернеться бумерангом", - сказала вона.

Читайте також:

Армія Путіна зазнала п'ятиразових втрат: що відомо про потужний розгром

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Друг Путіна оголосив на весь світ, що вторгнення в Україну - це фатальна помилка