Дуже підозріло виглядають його стукіт по столу в якомусь гелікоптері, після чого запис обривається. Як і Пригожин свого часу стукав по столу у своєму джет-лайнері, літав туди-сюди, але зрадив Путіна і поплатився за це.

Генерал-лейтенант Андрій Кузьменко, командувач угрупуванням "Схід", повідомив про виконання вказівки Шойгу щодо використання безпілотних апаратів, підготовку фахівців та забезпечення військ розвідувальними дронами, включаючи FPV-дрони. Він також розповів про тактику штурмових загонів під час захоплення опорних пунктів супротивника.

Міноборони Росії підкреслило, що Шойгу приділив увагу забезпеченню солдатів новим зимовим екіпіруванням та формуванню запасів зимового одягу та взуття. Важливо відзначити, що Росія намагається продемонструвати, що її військове керівництво постійно присутнє на передовій, але часто подібні відео викликають сумніви щодо їх точності. Наприклад, раніше Міноборони було спіймано на брехні, представивши відео, де Шойгу нібито відвідував фронт, але насправді він перебував у Криму, далеко від бойових дій.

Читайте також:

Продукти, ліки та засоби гігієни: як українцям отримати допомогу від фонду Сергія Притули

Коронна страва для кожної п'ятниці: рецепт найсмачніших млинців на пиві з картоплею, цибулею та сиром

Причіп із батареєю йде в комплекті: як виглядає унікальний електромобіль ЗАЗ "Таврія"