Місячне затемнення - це астрономічна подія, коли Місяць проходить через тінь Землі. У цей час на Місяці можна спостерігати темну область, яка називається "короною". Місячні затемнення зазвичай відбуваються двічі на рік, і цей період так чи інакше відбивається на кожному знаку Зодіаку.

Докладніше про те, яким знакам Зодіаку дуже пощастить після місячного затемнення, інформує Апостроф.

Астрологи вважають, що місячні затемнення можуть сильно впливати на людей. Вони можуть сприяти змінам у житті, як позитивним, і негативним.

Риби

Риби – це знак води, який символізує інтуїцію, співчуття та творчість. Місячне затемнення, яке станеться у знаку Риб, вплине на них особливо сильний вплив.

Риби можуть розраховувати на визнання та славу. Вони замисляться над тим, який слід хочуть залишити у світі. Астролог радить слідувати імпульсам своєї інтуїції та стати на свій справжній шлях.

Раки

Раки - це знак води, який символізує будинок, сім'ю та безпеку. Місячне затемнення, яке станеться у знаку Рака, допоможе їм знайти нові шляхи для прояву своєї чуттєвості та піклування про інших.

Раки можуть почати займатися діяльністю, яка сприятиме глибокому зв'язку з тим, що дарує їм комфорт. Астролог радить відпустити старі стереотипи мислення та звільнити місце під нові ідеї.

Скорпіони

Скорпіони – це знак води, який символізує трансформацію, пристрасть та силу волі. Місячне затемнення, яке відбудеться у знаку Скорпіона, допоможе їм позбутися старих звичок та стосунків.

Скорпіонам слід приділити час відпочинку та релаксації. Це допоможе їм внести ясність у відносини із друзями. Вони повинні визначити, які зв'язки наповнюють їх позитивом та підйомом, а які дають відчуття порожнечі та втоми.

Читайте також:

Ви про це сильно пошкодуєте: чому в жодному разі не можна витрачати гроші на день зарплати

Адже це має значення: якого кольору має бути гаманець, щоб у ньому завжди водилися гроші

Буде дуже багато неприємностей: чому домашні капці не можна ставити один на одного