У православних країнах день ангела – це важливе релігійне свято. Цього дня заведено вітати іменинника та дарувати йому подарунки.

Сьогодні, 28 жовтня, у православному календарі немає жіночих імен, тому дівчаток, які народилися цього дня, можна назвати на честь святих, чия пам'ять відзначається найближчими днями.

Докладніше про те, кого треба привітати з Днем ангела 28 жовтня, читайте у нашому матеріалі.

28 жовтня відзначають іменини наступних чоловіків:

  • Денис - це давньогрецьке ім'я, яке означає "присвячений Діонісу", богу виноробства та родючості. У російській культурі Денис зазвичай асоціюється із веселощами, оптимізмом та товариськістю.
  • Дмитро - це також давньогрецьке ім'я, яке означає "присвячений богині Деметрі", богині землеробства та родючості. У російській культурі Дмитро зазвичай асоціюється із силою, мужністю та надійністю.
  • Юхим - це давньогрецьке ім'я, яке означає "благочестивий" або "доброзичливий". У російській культурі Юхим зазвичай асоціюється з добротою, милосердям і чутливістю.
  • Іван - це біблійне ім'я, яке означає "коханий Богом". У російській культурі Іван зазвичай асоціюється із силою, мужністю та цілеспрямованістю.
  • Лук'ян - це латинське ім'я, яке означає "світлий", "світиться". У російській культурі Лук'ян зазвичай асоціюється з добротою, милосердям і чутливістю.
  • Семен - це давньоєврейське ім'я, яке означає "що слухає", "почутий Богом". У російській культурі Семен зазвичай асоціюється із силою, мужністю та цілеспрямованістю.

Читайте також:

Їх лише три: названі знаки Зодіаку, яким дуже пощастить після місячного затемнення

Ви про це сильно пошкодуєте: чому в жодному разі не можна витрачати гроші на день зарплати

Адже це має значення: якого кольору має бути гаманець, щоб у ньому завжди водилися гроші