Вшанування іменин, також відоме як День ангела, є святкуванням святого покровителя, ім'я якого носить людина. У день 29 жовтня особливо відзначаються іменини тих, хто носить імена Олексій, Георгій, Євген, Іван, Кузьма та Леонтій.

Докладніше про те, кого потрібно привітати з Днем ангела 29 жовтня, читайте у нашому матеріалі.

Почнемо з імені Олексій, що перекладається з грецької як "оберігаючий". Люди, які носять це ім'я, зазвичай мають терпіння і впевненість у собі. Олексій завжди виконує свої обов'язки зі старанністю та має потенціал для гарної кар'єри у різних сферах. У його характері є такі риси, як вдумливість, тактовність і вміння спілкуватися з людьми.

Георгій - ім'я давньогрецького походження, у перекладі означає "землероб". Ця людина вміє бути слухачем та зберігати таємниці довірених йому. Георгій також має навичку ясного та якісного листа. Він серйозно ставиться до своєї роботи та ретельно виконує свої обов'язки. Як товариська людина, Георгій легко знаходить спільну мову з іншими, але у сфері особистих стосунків може бути нерішучою.

Євген - ім'я, яке в перекладі з давньогрецької означає "шляхетний" або "знатний". Вирізняється рисою Євгена є його працьовитість, що особливо цінують його роботодавці. Однак у нього може бути проблема із самостійним підприємництвом, оскільки його цілеспрямованість часто нестійка з часом. Ідеальні сфери для Євгена - це точні науки та робота в галузі електроніки.

Ім'я Іван перекладається як "коханий Богом", "милість Божа" або "подарунок Божий". Дорослий Іван характеризується спокоєм та доброчесністю. Він не поспішає і негативно ставиться до поспіху. Хоча Іван не є лідером за природою, він здатний багато працювати та високо цінує працю. Івани чудово справляються з інженерною та технічною роботою, а в сімейних відносинах вони часто виявляються ідеальними чоловіками та батьками.

Кузьма - це ім'я, що перекладається з грецької як "коваль". Людина з таким ім'ям має чуйність і легко піддається впливу оточуючих. Кузьма не завжди впевнений у собі, іноді впертий і схильний до самоствердження. Він мовчазний, терплячий і вміє пристосовуватись до обставин. Кузьма любить подорожувати та часто обирає професії, пов'язані з цим.

Нарешті, Леонтій. Його ім'я походить із давньогрецької мови і означає "лев'ячий". Леонтій з дитинства може бути впертим, але у спілкуванні може бути важким і прагнути вигоди для себе при виборі друзів. Леонтій має деяку жадібність і прагненням до кар'єри, і належить до людей з деяким зарозумілістю. Він може успішно освоювати найрізноманітніші професії, чи то столяр, лікар, адміністратор, слідчий, програміст чи педагог. Леонтій успішно встановлює стосунки з жінками та приділяє їм особливу увагу.

Читайте також:

Вводитимуться спеціальні бали: українцям розповіли, як почнуть нараховувати пенсії

Найпотужніший ураган накрив всю Україну: дороги перекриті, дерева та зупинки громадського транспорту вириває з корінням

Такої удачі ще не було: названо три знаки Зодіаку, життя яких кардинально зміниться вже за місяць