Знайти в яйці два жовтки – це завжди приємно та цікаво. Але мало хто знає, що це також є гарною прикметою, яка може обіцяти різні сприятливі зміни у житті.

У народі існує безліч прикмет, пов'язаних із яйцями. Наприклад, вважається, що розбите яйце приносить невдачу, а яйце з двома жовтками - навпаки, обіцяє удачу та благополуччя.

Докладніше про те, що означає, якщо вам трапилося яйце з двома жовтками, читайте у нашому матеріалі.

Тлумачення прикмети

Для незаміжньої дівчини два жовтки в яйці віщують швидке заміжжя або пропозицію руки та серця. Якщо дівчина вже одружена, то вона може очікувати поповнення в сімействі.

Чоловікам два жовтки в яйці також обіцяють гарні зміни. Вони можуть розраховувати на покращення матеріального становища, підвищення по службі чи зустріч із любов'ю.

Для сім'ї два жовтки в яйці – це знак благополуччя. У будинку запанує мир і взаєморозуміння, худоба буде здоровою і плідною.

Як виконати прикмету

Щоб прикмета збулася, необхідно правильно вчинити з яйцем. Його потрібно відварити та розділити на всіх членів сім'ї порівну. Після цього кожен має з'їсти по шматочку.

Якщо приготувати з двожовткового яйця омлет, то можна чекати на гостей або повернення боргу. А якщо посмажити таке яйце, то ви станете улюбленцем удачі.

Читайте також:

Багато хто навіть і не здогадувався: чим відрізняються білі курячі яйця від коричневих і чи є різниця у смаку

Старовинний секрет: для чого курячі яйця потрібно потрясти перед варінням

Лимон вам на допомогу: як варити яйця, щоб вони не тріснули. Простий лайфхак