У суботу, 28 жовтня 2023 року стало відомо, що на трасі Каїр – Олександрія на півночі Єгипту через густий туман сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули 32 особи, ще 63 – отримали поранення.

Про смертельну ДТП повідомили у службі безпеки провінції Бухейра, на території якої сталася ДТП, пишуть Press Bee та Sky News , відео публікують у соцмережах.

Попередньо, коли автобус з пасажирами їхав дорогою в пустелі, перед 132-м кілометром у напрямку Каїра стався витік олії. Рейсовий автобус в умовах густого туману врізався в вантажівку, що стояла на узбіччі, потім з ними зіткнулися ще кілька машин. На місці ДТП виникла пожежа, сім автомобілів повністю згоріли.

На місце ДТП було направлено 20 машин швидкої допомоги, які доправили поранених до хірургічної лікарні у Ваді-ан-Натруні та Центральної лікарні Нубарії.

Джерела журналістів серед медиків повідомили, що з автомобілів було вилучено обгорілі тіла. Більшість загиблих не вдалося впізнати.

До речі, 11 серпня в Єгипті також сталася велика ДТП. Тоді в єгипетській провінції Асуан 11 людей загинули та двоє постраждали через зіткнення мікроавтобуса та автомобіля.

Нагадаємо, раніше в Єгипті на березі Червоного моря, в курортному місті Таба, стався потужний вибух через падіння ракети під час бойових дій між Ізраїлем і ХАМАС.

Читайте також:

Будуть дуже важливі перевірки: хто з українців втратить пенсії. Багато хто про це і не здогадувався

До небіжчика чи великих грошей? Що означає, якщо вам трапилося яйце з двома жовтками

Церковне свято 29 жовтня: у цей день можуть вкрасти дитину. Про що говорять прикмети

Ви себе не дізнаєтесь у дзеркалі: чим насправді небезпечні чіпси і скільки їх можна з'їсти