АТ "Укрпошта" оголосило про зміну тарифів на низку послуг та запуск пілотного проекту зі спрощення соціальних виплат. Ці зміни набудуть чинності з 1 листопада 2023 року.

Про це повідомляє «napensii»

Одна з помітних змін тарифів стосується передплати друкованих ЗМІ на 2024 рік. Укрпошта вирішила спростити структуру ціноутворення на цю послугу. Замість урахування таких факторів, як вага, кількість сторінок та період передплати, вартість доставки газет та журналів тепер визначатиметься насамперед зоною розповсюдження.

Для національних друкованих ЗМІ ціна доставки одного екземпляра буде встановлена ​​на рівні 5 гривень, для місцевих друкованих ЗМІ – 4 гривні. Ця зміна спрямована на те, щоб зробити систему ціноутворення більш простою для підписників та видавців.

Важливо зазначити, що Укрпошта продовжуватиме приймати підписку на друковані ЗМІ по всій Україні, за винятком окупованих регіонів, таких як Луганськ, Донецьк та Херсон. Передплати загальнонаціональних видань прийматимуться до 20 грудня, на місцеві видання – до 26 грудня.

Крім зміни тарифів, Укрпошта ініціювала пілотний проект щодо здійснення соціальних виплат, у тому числі пенсій та фінансової допомоги біженцям за кордоном, за допомогою міжнародних поштових переказів.

Цей проект спрямований на надання більш доступних та ефективних варіантів оплати для тих, хто мешкає за кордоном, зокрема для громадян України, які отримують соціальні пільги.

Ці події наголошують на зусиллях Укрпошти щодо адаптації до мінливих потреб своїх клієнтів та пропозиції розширених послуг у поштовому та фінансовому секторах.

Читайте також:

Хтось із українців отримав 100-відсоткову пільгу на оплату комунальних послуг. перелік

Як правильно заточити сокиру, щоб рубка дров приносила задоволення

Допоможуть три ложки кави: що потрібно зробити, щоб волосся перестало випадати