Всі лікарі говорять про те, що у фізичному плані з потенцією ніколи не буде у чоловіків проблем при нормальному рівні тестостерону та відсутності проблем із кровообігом. Для підтримки статевого здоров'я експерти радять усім чоловікам спати мінімум сім-вісім годин на добу, уникати тривалих стресів, а також відмовитися від алкоголю та куріння. Крім того, подружитися з продуктами, які покращують сексуальне життя чоловіків.

І справді, найпростішою і водночас найкориснішою профілактикою сексуального здоров'я для чоловіків є правильна їжа.

Устриці

Те, що устриці вважаються афродизіаком, відкриттям не буде ні для кого. Вони вже давно відомі своїм стимулюючим впливом на статеві здібності чоловіків, а кожен шановний ловелас знає всі адреси ресторанів у своєму місті, де їх подають. Висока кількість цинку та рідкісних амінокислот, що містяться в цих молюсках, здатні активізувати вироблення тестостерону. Там є допамін, що підвищує лібідо.

Деякі види м'яса

Вживання м'яса або інших продуктів, що містять певні амінокислоти, може допомогти покращити сексуальне життя чоловіка. До таких продуктів належать: яловичина, курка та свинина. Вони містять сполуки, які допомагають покращити кровообіг в організмі.

Серед них:

  • карнітин;
  • L-аргінін;
  • цинк.

Правда, треба пам'ятати, що надмірна кількість споживання червоного м'яса може бути шкідливою для серця, тому в усьому варто знати міру.

Жирна риба

У рибі міститься велика кількість Омега-3, яка позитивно впливає на загальне самопочуття та здоров'я людини. Велика кількість жирних кислот Омега-3 є в червоній рибі, а також у сардині, тунці та палтусі. Крім того, жири Омега-3 сприяють покращенню кровообігу в організмі, а також використовуються для збереження потенції та профілактики простатиту.

Горіхи та насіння

Відмінною альтернативою для ласунів можуть стати горіхи та насіння. Вони багаті на корисні мікроелементи, такі як цинк і L-аргінін, які прискорюють кровообіг. До таких продуктів належать:

  • грецькі горіхи;
  • гарбузове насіння;
  • насіння соняшника;
  • пекан;
  • фундук;
  • арахіс.

Бичачі яйця

Цей пункт Топ-5 продуктів для потенції мало того, що афродизіак, так ще й делікатес, що цінується чоловіками з давніх часів. Бичачі яйця містять швидкозасвоюваний білок і гормони, що продовжують витривалість і посилюють потенцію. Але є одна загвоздка — при тепловій обробці всі корисні властивості цього продукту зникають, тому вживати бичачі яйця для посилення статевих здібностей доведеться сирими.

Читайте також:

А ось тепер із пробігом машини розпочнуться проблеми: українським водіям готують сюрприз

Це потрібно встигнути зробити восени: чим підгодувати ґрунт для помідорів у теплиці, щоб вони виросли розміром із кулак

Від одного тільки запаху ви будете в захваті: рецепт картоплі з фаршем, сиром та помідорами в духовці