Російський диктатор Володимир Путін прибув до Астани з офіційним візитом, у рамках якого планується провести переговори із президентом Казахстану Касим-Жомартом Токаєвим. І там кремлівський диктатор міцно сконфузився.

Докладніше про те, що Путін зганьбився, спробувавши з третього разу вимовити ім'я президента Казахстану, читайте у нашому матеріалі.

Цікаво відзначити, що запрошення про прибуття до Казахстану було особисте від Токаєва, який зустрів Путіна біля літака та організував офіційний прийом на честь його прибуття.

Відомо, що у Путіна в Астані був щільний графік і безліч заходів, світовій спільноті запам'яталося лише те, що російський диктатор не зміг вимовити ім'я казахського колеги, що виглядало вельми комічним, якщо не сказати, принизливим для самого Путіна.

Відео було взято з Telegram-каналу NEXTA live:

У вузьких колах давно говорять про те, що замість Володимира Путіна на політичну арену Росії (і найімовірніше всього світу) вийшов двійник кремлівського диктатора. Інших причин пояснити те, що на відео Путін не зміг вимовити ім'я "старого друга", який з 2019 року перебуває на посаді президента Казахстану, просто не існує.

Читайте також:

Путін їм пишався: Сили оборони завдали удару по найсучаснішому військовому кораблю Росії

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане мир: доведеться терпіти

Путін рве і метає: у Росії зганьбилися з випробуванням "ракет судного дня". Що відомо