Вже ні для кого не є секретом, що війна в Україні з російськими загарбниками з високою ймовірністю не завершиться 2023 року. При цьому психологи кажуть, що тривалі бойові дії практично під нуль виснажили психіку українців, тому в останні місяці внутрішня напруга та страх серед населення зростає. Ще б пак, багатьом здається, що ця війна не закінчиться ніколи.

Так, якщо на початку повномасштабного вторгнення у 2022 році українці вірили у "два тижні Арештовича", адже це допомагало зберегти здоровий глузд і продовжувати виконувати хоча б елементарні побутові дії, то після вже понад півтора року великої війни, українці перестають вірити у перемогу навіть у 2024 року.

Свій прогноз щодо ймовірних термінів завершення війни озвучив в інтерв'ю Наталі Мосейчук та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Він нагадав, що для цього робляться всі необхідні зусилля. Разом з тим, існує дуже багато факторів, які впливають на цей процес.

"Але все ж таки якщо порівнювати із забігом на 100 метрів, то я вважаю, що 70 метрів ми вже пробігли. Але ці останні 30 є найважчими", - сказав він.

Водночас глава президентської адміністрації вважає, що війна закінчиться раптово.

"Я думаю, ніхто не знає, коли закінчиться війна. Вона закінчиться дуже раптово", - додав Єрмак.

Читайте також:

«Спочатку закінчаться обстріли»: астролог розповів, коли війна в Україні почне згортати оберти

Кінець війни в Україні: екстрасенс розповіла про кілька місяців "нового звершення"

Завершення війни в Україні: у ЗМІ розповіли про переговори, до яких включилися США та Європа