Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв знову виступив зі своїми незручними заявами, властивими йому "авторським стилем". Цього разу він пішов далі, ніж будь-коли, пов'язавши конфлікт між Ізраїлем і ХАМАСом, протести на підтримку Палестини в європейських містах та вступ України до НАТО.

Докладніше про те, що Медведєв розповів про вступ Львова до НАТО, інформує Обозреватель.

Медведєв посилив свої висловлювання кремлівськими твердженнями про те, що Україна, українці та українська мова не існує. Його нові заяви були опубліковані в його каналі Telegram.

Обговорюючи протести на підтримку Палестини на вулицях європейських міст, Медведєв дивовижно пов'язав це з перспективою вступу України до НАТО, а також раптово висловив думку, що Захід "визнав" окупацію та анексію Криму, Донецької та Луганської областей Росією.

"Європа вирує. На вулицях сотні тисяч людей протестують проти цинічної західної підтримки насильства в Газі. Під сурдинку великої близькосхідної крові деякі чинні та колишні чиновники НАТО акуратно прокидають нові ідейки по Україні. Мовляв, треба її прийняти до Альянсу, але без Криму та Донбасу. Отже, ці території вже точно не Україна в їхньому розумінні", - написав заступник голови Ради безпеки РФ, явно пишаючись цією заявою.

У своїх подальших висловлюваннях російський чиновник, якого часто підозрюють у зловживанні алкоголю, дійшов ще більш несподіваних "висновків": він заявив про те, що України як такої не існує, а президент Володимир Зеленський – нібито узурпатор.

"Важливо йти далі. Треба визнати, що і Одеса, і Миколаїв, і Київ, і практично все інше – ніяка не Україна. Після цього лише три кроки до визнання очевидного: Зеленський, який не йде на вибори, – не президент, а узурпатор. Українська мова – НЕ мова, а суржик. Україна – НЕ країна, а штучно зібрані території", - висловив Медведєв "мудрі поради" країнам НАТО, хоча його не запитував.

Крім того, на неприємність Медведєв "залишив" Львів, місто, яке він постійно називає польською, намагаючись наголосити, що захід України, на його переконання, має належати Польщі.

"А що ж тоді приймати в НАТО, запитайте ви. Ну, можна прийняти місто Лемберг з околицями (поки що Львівську область), якщо там дуже наполягатимуть. Або взагалі замахнутися на більше, розширивши в черговий раз критерії членства в Альянсі. Взяти і запросити туди Ізраїль разом з Палестиною, перетворивши вічних ворогів на союзників... І на додачу до них Афганістан... Даром, чи що, натовці там сиділи битих двадцять років", - зробив висновок чудовий "інтелектуал" з російської вищої влади.

Варто зауважити, що цього разу Медведєв уникнув своїх звичних отруйних загроз використання ядерної зброї, "валізи", "кнопки" та "червоних ліній", зосередившись на своїй любові до заперечення права України та українців на існування.

Читайте також:

Путін зганьбився, спробувавши з третього разу вимовити ім'я президента Казахстану. Відео

Путін ним пишався: Сили оборони завдали удару по найсучаснішому військовому кораблю Росії

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане мир: доведеться терпіти