Глава Головного розвідувального управління Кирило Буданов поділився прогнозом розвитку війни, заявивши, що Росія може довго не вести переговори з Україною та Заходом.

Про це пише «УНІАН»

На думку Буданова, війна може продовжуватися протягом тривалого періоду, при цьому росіяни уникатимуть підписання будь-яких угод з Україною і вестиму хаотичні обстріли без інтенсивних бойових дій.

Він припускає, що історичні приклади, такі як ситуація між Японією та Росією, де мирний договір щодо Курильських островів не підписувався з 1945 року, вказують на те, що війни не можуть закінчуватись юридичними угодами.

"Цій територіальній проблемі вже понад 70 років. Тому цей сценарій дуже вірогідний і тут, тому що в РФ значні територіальні апетити щодо України, які стосуються не лише Криму. Звичайно, ці апетити ніхто не збирається задовольняти", - сказав Буданов.

Буданов наголошує, що РФ має значні територіальні амбіції щодо України, які виходять за межі Криму, і він вважає, що ці амбіції навряд чи будуть задоволені.

Він має досвід прогнозування ходу війни, причому деякі з попередніх прогнозів виявилися точними.

Важливо, що оцінки та прогнози розвідки пов'язані з певною мірою невизначеності, а фактичний розвиток подій на місцях може відрізнятися.

Ситуація у зонах конфліктів дуже динамічна, і перебіг подій можуть впливати безліч чинників.

Читайте також:

Не пропустіть ці дати: коли потрібно готувати квашену капусту в листопаді, щоб вона була в рази смачніша

Результат вас здивує: як зігнати жир на животі, просто сидячи на стільці

Його називали "Козак": як виглядав найрідкісніший ВАЗ "Нива", про який у СРСР тільки мріяли